Onze Diensten

Dingen die wij onder andere doen,

Naast een drive in show verzorgen wij ook evenementen techniek en bedrijfs feesten.


Drive in show

Post Title

Tijd voor een feest of geeft u een feest? Dan zit u bij ons goed. Met de ervaring die wij al hebben in feesten geven ben u er van verzekerd dat het een feest word. Het maakt niet uit wat voor feest het is, alles kan bij ons. Een paar voor beelden van feesten zijn: Sweet Sixteen, Verjaardagsfeest, Bruiloft, of gewoon een feest zonder reden.
We hebben het dan natuurlijk niet alleen maar over een feeste(je) thuis, maar of een club/vereniging kan dit natuurlijk ook!

Evenementen techniek

Post Title

Naast de drive in show zijn wij ook zeer ervaren in de evenementen techniek. Wij zijn namelijk jaarlijks betrokken bij verschillende evenementen zoals: de minimarathon Zeewolde en Regionale Cross Zeewolde. En wij verzorgen ook vaak het geluid op het Morgen College.
Wij beschikken over verschillede apparatuur die benodigd is voor een evenement.

Bedrijfs feest of uitje

Post Title

Geeft u een bedrijfs feest om uw waardering te laten zien voor uw werknemers, of een eindejaars borrel? Dan is deze natuurlijk niet compleet met wat sfeer muziek of misschien gewoon feest muziek als de sfeer dit toelaat. En wij doen er alles aan om iedereen op de dans vloer te krijgen.

Dit is een voorbeeld van een bedrijfs feest, maar we doen natuurlijk nog meer dingen met betrekking tot bedrijfs feesten

Sinterklaas Bedrijfs feest

Post Title

Maar bijvoorbeeld een feest met onze goedheiligman voor de kleinste van uw werknemers kan ook, en er niks zo leuk als die goeie oude sinterklaas liedjes (zie ginds komt de stoomboot of dag sinterklaasje daag daag zwarte piet) ook voorbij komen en doe daar de echte de hoofdpersonen bij en en voor de kinderen kan hun dag niet meer stuk.

Dit is een ander voorbeeld van een bedrijfs feest, maar we doen natuurlijk nog meer dingen met betrekking tot bedrijfs feesten